lørdag den 2. februar 2013

Kleppen-Struer på en frostklar morgen.

Søndag 2-2-13

Vejr udsigten sagde høj solskin og for en gangs skyld fik den ret. En smuk frostklar morgen skulle helt sikker udnyttes til lige at få renset tankerne og oplade lidt energi . Så Aksel fik lige en besked om at han havde 45 min til at gøre sig klar, fjorden kaldte.

Fjorden var dækket af en tynd lag is i en bræmme ca 5-6 meter ud. Altid en skøn at lade kajakken glide gennem is. Har en skøn lyd. Lidt længer henne ad kysten mødte vi lidt mere drivis. Torsdagens blæst og høje temperaturer havde virkelig gjort sit på isen i fjorden.
Roede med kysten ind mod Struer, forbi Kajakklubben hvor der bare slet ikke var liv endnu. Man skulle tro de var gået i vinterhi. Eller også var det bare for tidligt på formiddagen til at folk der ville våge sig ud.
Ved Struer havn blev kajakken vendt og vi roede padlede mod kajakklubben. Skulle lige ha en kop kaffe og for mit vedkommende en smøg.
Tilbage turen mod Kleppen foregik på en fuldstændig havblik fjord. Sjælden man ser fjorden sådan.
Et stykke fra Kleppen kunne vi se der lå flere kajakker i vandkanten. Var selvfølgelig nogle fra Struer Kajaknet. Viste sig de var en 4 stykker der lige ville rundt Venø en tur.
En lille hyggelig tur på 7 km blev det til.
Årets tur nr 2.
Tak til Aksel for en go tur. Som altid en om'er :-)
Her en lige en link til Aksels hjemmeside http://www.outdoorfreak.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar