lørdag den 19. maj 2012

Kleppen-Humlum Havn og retur

Idag gik turen til Humlum Havn for at se Hans S Kjer ( http://kajaktrip.dk/ ) starte ud på sin færd DK rundt. Der blev samlet en 10-12 kajakker kl 0900 ved Kleppen. Utrolig hva Struer Kajaknet er blevet til på den korte tid den har eksisteret. Skønt at se så mange forskellige kajakker linet op på stranden
Efter at ha fået pakket min go gamle Seabird Expedition, JA skal jo ha tobak og noget at drikke med, satte Aksel og undertegnet ud fra stranden. I sikker forvisning om de andre snart ville følge trop. Så dem nu ikke før vi et stykke uden for Humlum Havn.
Turen derhen foregik med bølgerne skrå ind fra agter. Hmmmm ved ikke lige hva det var for en vejrudsigt metrologerne havde vist i TV'et aftenen før, men passede ihvertfald ikke med det vejr vi havde.








Der blev samling på tropperne så vi i samlet flok kunne sejle ind i Humlum Havn. Hans havde valgt Søsportsdagen til sin afgang, så der var masser af Aktiviteter .

Der blev snakket meget kajak. Folk ville gerne hører om de forskellige kajakker og grej.
Hans havde sat afgangen til kl 11 og et par minutter over var han afsted. Godt læsset og lidt toptung så det ud til. En del folk valgte at følge Hans godt på vej, så de krydsede over til Venø med ham. Carsten, Aksel og undertegnet valgte at vende snuden mod Kleppen igen.














Turen mod Kleppen foregik i strid modvind og krappe bølger. Kunne godt mærke der mangler at komme lidt km i armene. Men det skal der snart blive rådet bod på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar